Openluchtdienst

Zondag 23 augustus 2020

10.00 uur

Oecumenische kerkdienst Locatie nog niet bekend

Oecumenische Openluchtviering.

 

Omdat iedereen zich bewust is van het feit dat het 100 jarig bestaan van de Oranjevereniging iets unieks is wat we dit jaar mogen meemaken en meebeleven, heeft ook de familie Bonga, die momenteel op het Suideras woont, gemeend de feestvreugde nog meer luister te mogen bijzetten door aan te bieden de Openluchtviering bij het Suideras te houden en ook aldaar ons welkom te heten op zondagmorgen 18 augustus 2019 om 10.00 u.

Naast de medewerking van de voorzitter van de Oranjevereniging zal ook het Oecumenisch zangkoor o.l.v. Ron Holtslag akte de présence geven. Verder doen ook Hans Rouwen en Marie José Holtslag mee. Jan Schieven speelt trompet en er is solo zang van Cathalyne Noest. Rien Overvelde maakte de prachtige omslag van de viering. Op die ochtend is er een activiteit voor aanwezige kinderen o.l.v. Renske Ellenkamp en Gerrie Hiddink en er is ook kinderopvang. Een dankwoord wordt uitgesproken door Jan Marijnissen. De voorgangers zijn diaken Anton Bos en ds Tim Wiersum.

Natuurlijk hopen wij dat veel mensen de feestweek op deze manier willen gaan openen, voorafgaand aan de fietstocht. Ook mensen die een rolstoel gebruiken kunnen dichtbij parkeren.Jan Krijt en Michel Roording zullen de mensen aangegeven waar geparkeerd kan worden en waar rolstoelers heen kunnen

error: Sorry, dat kan niet de inhoud is beschermd..